10x Ideeën Voor Blazerstijl

Blazers zijn een tijdloos en veelzijdig kledingstuk dat in elke garderobe thuishoort. Of je nu naar kantoor gaat of naar een feestje, een blazer kan je outfit helemaal afmaken. Hier zijn 10 ideeën om verschillende blazerstijlen uit te proberen:

Business Look

Voor een professionele look combineer je een effen blazer met een bijpassende pantalon. Kies voor klassieke kleuren zoals zwart, navy of grijs om een professionele uitstraling te behouden.

Casual Met Jeans

Voor een meer ontspannen look combineer je een blazer met een spijkerbroek en sneakers. Kies voor een blazer in een opvallende kleur om een statement te maken.

Op Een Jurk

Een blazer kan ook gedragen worden over een jurk. Dit kan zowel in de zomer als in de winter. Kies voor een blazer in een contrasterende kleur om de jurk op te laten vallen.

Met Een Riem

Geef je blazer een extra accent door er een riem om te dragen. Dit creëert een getailleerde look en geeft je outfit meer structuur.

Zomers Met Een Short

Voor een zomerse look kun je een blazer dragen over een short en een top. Kies voor een lichtgewicht blazer in een pastelkleur om de look af te maken.

De Blazer Als Jurk

Een blazer kan ook gedragen worden als jurk. Combineer een oversized blazer met een paar laarzen voor een chique uitstraling.

Stijlvol Naar Een Feestje

Voor een feestelijke look kun je een blazer dragen over een glitterjurk of een pailletten top. Kies voor een blazer met een metallic glans om de look af te maken.

In Combinatie Met Lingerie

Voor een meer sexy look kun je een blazer combineren met lingerie. Kies voor een leren blazer en een kanten bh om een stoere en sensuele uitstraling te creëren.

Oversized Blazer

Een oversized blazer is helemaal in de mode. Draag hem over een skinny jeans en een eenvoudige top voor een casual, maar stijlvolle look.

Ton Sur Ton

Kies voor een blazer in dezelfde kleur als je broek of rok. Dit creëert een ton-sur-ton look die er chic en gepolijst uitziet.

Met deze 10 ideeën kun je eindeloos variëren met blazers en elke keer weer een andere look creëren. Probeer verschillende combinaties uit en ontdek wat het beste bij jou past!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *