Trendinspiratie | Trends Winterjassen Voor Dames 2022/2023

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe aan te passen aan de koudere temperaturen. Winterjassen zijn een onmisbaar item in onze kledingkast en het is belangrijk om te weten welke trends er dit seizoen zijn. Hieronder hebben we vijf trends voor winterjassen voor dames 2022/2023 op een rijtje gezet.

1.De Wollen Mantel

De wollen mantel is een klassieker die elk jaar terugkomt. Het is een tijdloos item dat niet alleen warm is, maar ook stijlvol. Dit seizoen zien we de wollen mantel in verschillende lengtes en kleuren, zoals camel, grijs en zwart. Het is een perfecte jas voor een formele look, maar kan ook gedragen worden in combinatie met een casual outfit.

2.Puffer Jassen

Puffer jassen zijn dit seizoen niet weg te denken. Het is een praktische jas die je warm houdt tijdens de koudste dagen. De puffer jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes, van kort tot lang. Het is een stoere jas die goed gecombineerd kan worden met een spijkerbroek en sneakers.

3.Faux Fur

Faux fur is een trend die we steeds vaker zien. Het is een duurzaam alternatief voor bont en zorgt voor een luxe uitstraling. De faux fur jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van pastel tot felle kleuren. Het is een perfecte jas voor een feestelijke gelegenheid of om een casual outfit op te fleuren.

4.Geruite Jas

De geruite jas is een trend die we dit seizoen veel zien. Het is een jas die zorgt voor een vintage uitstraling en kan gecombineerd worden met verschillende outfits. De geruite jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, van zwart-wit tot kleurrijke prints.

5.Dierenprint

Dierenprint is een trend die we niet kunnen negeren. Het is een gewaagde trend die zorgt voor een opvallende look. De dierenprint jas is verkrijgbaar in verschillende patronen, van luipaard tot slangenhuid. Het is een jas die je outfit een boost geeft en perfect gecombineerd kan worden met een zwarte broek en laarzen.

Conclusie

Deze winter zijn er verschillende trends op het gebied van winterjassen voor dames. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een opvallende trend, er is voor ieder wat wils. Van de wollen mantel tot de puffer jas en van faux fur tot dierenprint, er is een jas voor elke stijl en gelegenheid. Kies de jas die bij jou past en stap warm de winter in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *