Damesmodetrends Herfst En Winter 2022

Met het einde van de zomer in zicht is het tijd om ons te richten op de damesmodetrends voor het komende herfst- en winterseizoen. Dit seizoen biedt een breed scala aan stijlen, prints en kleuren om uit te kiezen. Hier zijn zeven trends die je niet mag missen.

1.Warme Tinten

Dit najaar is het tijd om je garderobe op te fleuren met warme tinten. Denk aan dieprood, mosgroen, oranje en okergeel. Deze kleuren passen perfect bij het herfstseizoen en voegen een vleugje warmte toe aan elke outfit.

2.Opvallende Kleuren

Voor wie graag opvalt, is er goed nieuws. Opvallende kleuren zijn namelijk helemaal hot dit seizoen. Fuchsia, felblauw en neongeel zijn slechts enkele voorbeelden van kleuren die je kunt verwachten. Combineer met neutrale kleuren voor een evenwichtig geheel.

3.Sportieve Jacks

Een andere trend die we terugzien in het najaar is het sportieve jack. Denk aan bomberjacks, windbreakers en track jackets. Combineer met een strakke jeans en sneakers voor een casual, maar trendy look.

4.Pakken

Het damespak blijft een favoriet in de modewereld en dat is dit seizoen niet anders. Ga voor een klassieke zwarte, grijze of navyblauwe variant of kies voor een opvallende kleur. Draag het pak met een paar statementlaarzen voor een onvergetelijke look.

5.De Mouwloze Look

Een trend die dit seizoen opvalt, is de mouwloze look. Mouwloze coltruien, jurken en tops zijn perfecte items om te layeren met jasjes en blazers. Deze trend is ideaal voor een feestje of avondje uit.

6.Stijlvolle Prints

Prints zijn al jaren een trend en blijven ook dit seizoen populair. Denk aan dierenprints, ruitjes en bloemenprints. Combineer verschillende prints met elkaar voor een gedurfde look of houd het simpel met één print item en neutrale kleuren.

7.Satijnen Look

Satijn is een stof die we vaak terugzien in de herfst en winter. Het voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. Denk aan een satijnen blouse, rok of jurk. Combineer met laarzen of pumps voor een complete look.

Conclusie

Het komende herfst- en winterseizoen biedt volop keuze aan trends en stijlen. Warme tinten, opvallende kleuren, sportieve jacks en pakken zijn slechts enkele voorbeelden van trends die je kunt verwachten. Hou jij van prints, mouwloze tops of de satijnen look? Dit seizoen kan het allemaal. Voeg deze trends toe aan je garderobe en je bent helemaal klaar voor het najaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *