Kerstkledingtrends Voor Dames 2022

Met Kerstmis om de hoek, is het tijd om te beginnen met het plannen van je feestelijke outfits. Of je nu op zoek bent naar een glamoureuze jurk of een verfijnd machtspak, hier zijn de belangrijkste trends op het gebied van kerstkleding voor dames in 2022.

Kerst jurk

Een kerstjurk is de perfecte keuze voor een elegante en feestelijke look. Dit seizoen is er veel aandacht voor details zoals ruches, kant en borduurwerk. Kies voor warme kleuren zoals rood en groen, of ga voor zilver en goud voor een sprankelende uitstraling. Een andere trend die we zien is de terugkeer van de midi-jurk, perfect voor een verfijnde en vrouwelijke uitstraling.

Macht pak

Voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan een jurk, is een machtspak een uitstekende keuze. Deze stijlvolle en krachtige outfit is perfect voor de moderne vrouw. Kies voor een klassieke zwarte of grijze tint, of ga voor een opvallende kleur zoals rood of blauw. Accessoires zoals een statement ketting of oorbellen zorgen voor de finishing touch.

Kleuren

Rood en groen zijn traditionele kerstkleuren, maar deze winter is het tijd om buiten de lijntjes te kleuren. Kies voor warme tinten zoals goud en koper, of ga voor zilver en wit voor een ijzige uitstraling. Daarnaast zien we ook veel pasteltinten zoals roze en lila voor een zachte en romantische look.

Accessoires

Accessoires zijn de perfecte manier om je kerstoutfit af te maken. Statement oorbellen, armbanden en kettingen zijn dit seizoen erg populair. Ook zien we veel haaraccessoires zoals haarbanden en spelden om je kapsel een feestelijke touch te geven. Een clutch of crossbody tas is de perfecte accessoire om al je feestbenodigdheden mee te nemen.

Pionier

Een andere trend die we zien is de pioniersstijl. Denk aan veters, laarzen en robuuste stoffen zoals denim en leer. Deze stijl kan worden gecombineerd met een kerstjurk voor een stoere en edgy look. Kies voor laarzen met hakken om je benen te verlengen en een extra boost te geven aan je outfit.

Schoen

Schoenen maken de outfit compleet en daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Dit seizoen zien we veel hoge laarzen in een opvallende kleur of print. Kies voor suède of leer voor een luxe uitstraling en combineer met een zwarte panty voor een verfijnde look. Hakken zijn altijd een goede keuze, maar ook platte schoenen zijn trendy dit seizoen.

Kerst trui

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer casual outfit, is een kersttrui een must-have. Dit seizoen zien we veel truien met felle kleuren en opvallende prints. Combineer met een spijkerbroek en hoge laarzen voor een casual maar toch stijlvolle look. Ook kun je de trui combineren met een kokerrok en hakken voor een meer feestelijke uitstraling. Accessoires zoals een statement ketting of oorbellen maken de outfit helemaal af.

Met deze Kerstkleding trends Voor Dames 2022 ben je helemaal klaar voor het feestseizoen. Of je nu gaat voor een elegante jurk, een stoer machtspak of een gezellige kersttrui, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om je outfit af te maken met de juiste accessoires en schoenen om een onvergetelijke indruk te maken op je kerstfeestjes. Happy holidays!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *